Despre noi

Centru rezidential seniori

Camin de batrani - Casa Nestor

Misiunea noastra este sa oferim un camin tuturor persoanelor de varsta a treia care isi doresc mult mai mult decat un spatiu de locuit.

Camin pentru batrani

Despre noi

“Caminul Nestor pentru batrani” este un centru rezidential de seniori, avand si rol de camin de recuperare persoane varstnice si persoane cu dizabilitati.

Caminul Nestor, centru de batrani Bucuresti, este special conceput si organizat cu scopul de a veni in sprijinul dumneavoastra si este cadrul perfect de relaxare, reconectare cu natura, un spatiu pentru socializare si redescoperire sau chiar cultivarea hobby-urilor.

Pe langa cadrul natural deosebit, departe de zgomot si poluarea din orase, punem la dispozitie si servicii socio-medicale personalizate cu ajutorul unei echipe profesioniste, gata sa raspunda tuturor intrebarilor si sa va vina in ajutor oricand aveti nevoie. Mai mult decat atat, avem pregatit un program de activitati zilnice interesante: terapie ocupationala, jocuri, meloterapie, gimnastica medicala, lectii de informare si multe altele.

Ne place sa spunem ca suntem o mare familie. Suntem convinsi de faptul ca titulatura de “camin” nu este o simpla denumire, ci chiar le oferim un camin calduros tuturor celor care ne trec pragul si aleg sa isi petreaca timpul alaturi de noi.

Unitatea este un camin privat de batrani, un loc unde veti gasi cele mai bune conditii de cazare, asistenta permanenta pentru toti locatarii azilului de batrani. Caminul de batrani Bucuresti, Nestor Center House ofera atat cazare cat si asistenta medicala de specialitate care ii include pe toti locatarii caminului.

Serviciile oferite de noi sunt la standerde foarte inalte, avand grija de fiecare persoana care se cazeaza la centrul nostru de batrani. Azilul de batrani Bucuresti va ofera servicii de ingrijire personala, servicii medicale, servicii personale, organizari de evenimente speciale. Avem experienta si foarte multe recomandari. In unitatea noastra, caminul de batrani Nestor Center House veti gasi cele mai bune servicii si un personal cu grad inalt de calificare, personal care este abilitat sa se ocupe de serviciile oferite de caminul nostru.